Onze accommodatie

Sfeer

Bij het indelen en bouwen van onze vakantiehuizen hebben we rekening gehouden met de oorspronkelijke intieme sfeer van de boerenwoningen en de industriële uitstraling van de voormalige brouwerij. Bovendien willen we zowel aan kleine als grote groepen een sfeervolle, persoonlijke en comfortabele accommodatie bieden.

Huizen

De huizen, AnnaMarie en Rosalie, hebben beide een eigen karakter en sfeer. Oude elementen zijn zo veel mogelijk behouden. De woningen zijn voorzien van volledig ingerichte keukens en badkamers en onlangs helemaal gerenoveerd en ingericht. Iedere slaapkamer beschikt over sanitair en comfortabele bedden. Alle bedden zijn 90 cm breed en 2,00 of 2,10 meter lang. Bij mooi weer kunt u gebruik maken van de binnenplaats met zitjes en barbecues. Op onze cour vind je fruitbomen, oude rozenstruiken, hortensia’s en kruiden. Voor alle fietsliefhebbers, fietsen kunnen veilig in de schuur! Auto’s kunnen gratis geparkeerd worden voor de deur.

Omgeving

Op loopafstand zijn levensmiddelenwinkels, café’s en restaurants. Wandel- en fietspaden om de hoek. Voor alle fietsliefhebbers, fietsen kunnen veilig in de schuur! Auto’s kunnen gratis geparkeerd worden voor de deur. Het Savelsbos met prachtige vergezichten is in alle seizoenen aantrekkelijk. Met de fiets bent u zo in Bourgondisch Maastricht of het authentieke Maasdorp Eijsden.

Groepsaccommodatie

Groepen tot 20 personen kunnen prima logeren bij ons. Samen bieden de huizen 20 slaapplekken. Bij AnnaMarie is plek om met 12 personen te tafelen en te loungen. In de voormalige brouwerij is ruimte voor 20 personen voor gezamenlijke activiteiten zoals eten, presentaties of vergaderen. Bij goed weer kan er buiten gebarbecued worden. Aan de lange tafels kan je gezellig met z’n allen eten. Ga je liever uit eten dan hebben we nog een aantal tips. Catering is uiteraard ook mogelijk. Vanuit ons dorp en Maastricht wordt aan huis geleverd.

Nederlands