Reviews

Recensies

De volgende beoordelingen hebben gasten achtergelaten op Airbnb.nl 

Op een schaal van 5:
Nauwkeurigheid 4,9
Communicatie 5,0
Netheid 4,9
Locatie 4,9
Inchecken 5,0
Waarde 4,9
Nanda
augustus 2019
Wat een heerlijke plek hebben Wiet en Carola gemaakt van de boerderij in Gronsveld. Wij hebben genoten van de tuin, het appartement, de rust en alle locale tips die zij hebben gegeven. Wij zijn helemaal tot rust gekomen. Het plekje straalt een gemoedelijke sfeer uit, we voelden ons helemaal thuis. Is zeker een aanrader! In het echt is het zelfs mooier dan op de foto’s.
Maud
juli 2019
Het huis van Wiet & Carola is schoon, op een prachtige locatie en mooi ingericht. We werden erg gastvrij ontvangen en ook voor andere vragen of een praatje was daarna alle tijd. We hebben erg van het mooie huis en de binnenplaats genoten.
Super verblijf gehad. We zijn naar Andre Rieu geweest en wiet en carolas hebben voor onze oma die slecht ter been is op het laatste moment nog een rolstoel geregeld. Hele gastvrije mensen en wat een fantastisch mooie binnentuin en mooi huis! Een volgende keer blijven we graag wat langer!
Wilma
april 2019
Heerlijke plek met een prachtige binnenplaats waar je geweldig buiten kunt zitten! Lokatie is erg netjes en schoon. Heerlijke bedden! Kortom een aanrader!
M
november 2018
Alles was goed, dus ga zeker heen als je wilt genieten van de schoonheid van Maastricht en omgeving. Gastvrijheid top, bedankt!
Jasper
oktober 2018
De prachtige Cour van Wiet & Carola met daaraan de verschillende appartementen is een fantastische plek om verblijven. Wiet is een relaxte gastheer die de tijd neemt om je welkom te heten. Zeker een plek om naar terug te komen.
Sandra
augustus 2018
Een hele fijne plek om te verblijven. Het huis is prettig en sfeervol. Heerlijke bedden alles wat je nodig zou kunnen hebben is er. Een mooie tuin om in te zitten . Carola & wiet zijn heel gastvrij
Nederlands